martes, 21 de febrero de 2012

Etnologia


L’etnologia es una ciència social. Es basa en la comparació sistemàtica de les societats, principalment a partir de les seves practiques i creences. Entre els seus objectius estan la reconstrucció de la historia humana, la formulació de lleis sobre la cultura i el Canvi cultural, i la formulació de generalitzacions sobre la natura humana.


El director de Museu valència d’Etnologia, Joan Seguí, y el concejal de Cultura del Adjuntament de Gandia, Vicent Gregori, presentaran la exposició “ Comarques en Blanc i negre: La Safor” dema dimarts 20 de desembre, a les 11 hores, en la casa de la Cultura de Gandia
La diputada de Cultura de la Diputació de valència, maria Jesús Pucakt, i l’alcalde de Gandia Arturo Torro, inauguraran l’exposició per la vesprada, a partir de les 20 hores.




L'exposició Comarques en blanc i negre, organitzada pel Museu d'Etnologia de la Diputació de València, arriba a Gandia. Es tracta d'un projecte provincial que vol recuperar la memòria gràfica de les nostres terres, mitjançant les fotografies antigues dels propis ciutadans. Així, el passat mes d'octubre es va realitzar a la ciutat la campanya de recollida de fotografies, Passa-les. Un centenar de persones es van acostar per portar les seves fotos antigues des de l'origen de la fotografia fins als anys 60. Amb aquest material s'ha organitzat una completa exposició que fa un viatge històric per la comarca de la Safor i Gandia amb 95 fotografies emmarcades, un audiovisual d'unes 200 fotografies i la pel · lícula Revista de Gandia, de Francisco Espí, dels anys 20. Les imatges s'han recopilat també en un llibre.












No hay comentarios:

Publicar un comentario